Dit jaar lanceert Nespresso een Limited Edition Festive Collection. Natuurlijk zorgen kerstlichtjes voor sfeer in de donkere eindejaarsdagen, maar voor Nespresso mag het altijd dat tikkeltje meer zijn.

Met deze Limited Edition Collectie zorgt Nespresso voor een eindejaar vol kleur, fun én nostalgie! Door de samenwerking met de kunstenaars Craig Redman en Karl Maier, worden coffeelovers over de hele wereld verwend met een hoop vrolijkheid dankzij hun hippe designs vol gedurfde patronen en humor.

Confetto aroma X 3

Bij een opvallend hip jasje in snoepjeskleuren horen verrassende… snoepjesaroma’s! En geloof het of niet, maar ze komen volledig tot hun recht in combinatie met de allerhoogste kwaliteit Pure Arabica-koffie. Hou je klaar voor 3 Original Variations, elk verpakt in een exclusieve capsule, verpakt door Craig & Karl. Nespresso

Bijpassende popcorn

Nespresso zoekt steeds opnieuw naar originele samenwerkingen. Om de 3 Original Variations Confetto koffiesmaken te ontwikkelen, gingen ze een partnership aan met Me Be Pop, een jonge Brusselse startup die overheerlijke, originele popcorn maakt.

Speciaal voor de Festive collectie heeft My Be Pop 3 nieuwe popcorn-smaken ontwikkeld die perfect passen bij de 3 nieuwe Festive koffiesmaken van Nespresso.

Ontdek 3 onweerstaanbare smaken

1. Variations Confetto snowball

Deze aromatische espresso combineert subtiel de ronde Livanto koffie met de toetsen van kokosnoot en vanille die doen denken aan een overheerlijk gebakje.

 

2. Variations Confetto Orangette

Deze aromatische espresso combineert subtiel de ronde Livanto koffie met toetsen van sinaasappelzeste en een vleugje chocolade die samensmelten in een harmoniuze blend.

3. Variations Confetto Licorice

De capsules van Nespresso kun je onder andere gebruiken met:

Klik hier om producten in te laden