Handtassendesigner Clio Goldbrenner ontwerpt de Nespresso Essenza Mini

Handtassendesigner Clio Goldbrenner ontwerpt de Nespresso Essenza Mini

De Essenza Mini is de allerkleinste koffiemachine van Nespresso. Een chic koffietoestel van de hand van de Belgische handtassenontwerpster Clio Goldbrenner die vergezeld wordt van een stylish (én limited edition) Travel Mug. Een unieke samenwerking tussen Nespresso en creatief talent!

Stijlvol koffie drinken

 

We zijn het zeker – de Essenza Mini wordt het innovatieve IT-koffietoestel van dit najaar. De fervente koffieliefhebbers onder de millennials hebben Clio Goldbrenner geïnspireerd om een compact en modern koffietoestel met een coole uitstraling te ontwerpen.

Het bijhorende accessoire is trouwens minstens even hip. Met de Limited Edition Travel Mug neem je je favoriete Lungo of Latte overal met je mee. De houder heeft alvast een zeer hoog must-have gehalte!

Ontdek de Essenza Mini nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts