miele multisteam
Schakel je televisie maar aan, zet de radio op of ga erop uit met vriendinnen: de babbel over gezond & bewust voedzaam eten is alomtegenwoordig. Een stoomoven in huis is een interessante investering voor je dagelijkse inname vitaminen. En de MultiSteam-oven van Miele, die heeft het helemáál gemikt op een evenwichtige en comfortabele levensstijl!

Wat maakt de Miele technologie nu zo sterk?

Deze toestellen maken gebruik van wat men externe stoomopwekkingnoemt. Het water wordt erg makkelijk toegediend door middel van een licht, afneembaar waterreservoir. De stoom wordt dan op zijn beurt achter de ovenruimte opgewekt.Maar het is de feature MultiSteam die voor het verrassend lekkere resultaat zorgt:

Via acht verschillende ingangen – gegroepeerd achteraan in de oven – wordt de opgewekte stoom in de ovenruimte geblazen. Dankzij deze acht stoominjecties wordt damp snel en gelijkmatig over je groentjes, vis… verdeeld en zijn de ingrediënten stuk voor stuk smaakvol en knapperig.

Daarbij komt bij de met MultiSteam uitgeruste (combi-)stoomovens een nog snellere opwarmtijd voor!

Het is duidelijk: Miele werkt aan uw dagelijks comfort. Meer nog, ze presenteren dit type ovens in een tijdloze look: het PureLine / Contour Line design oogt strak en elegant, is uitgerust met de meest moderne snufjes inzake bediening en materiaalgebruik.

DG 6100 cs

Stoomoven
Miele

prijs: < €1299

Reageer