Moulinex highspeed blender voor alle warme én koude bereidingen!

Moulinex highspeed blender voor alle warme én koude bereidingen!

Warme of koude bereidingen, het maakt niet uit: vertrouw deze blender jouw favoriete seizoensgroenten of -fruit toe, selecteer één van de 8 programma’s en je bent vertrokken!

Een heerlijke béarnaise bereiden? Doe alle ingrediënten in de blender, selecteer het programma ‘Hot Sauce’ en klaar is kees!

Moulinex high speed blender

 

Fan van cocktails? Deze blender kan zelfs ijs ‘crushen’. Wedden dat de highspeed blender van Moulinex binnen de kortste keren jouw favoriete keukenpartner wordt!

Moulinex high speed blender

De ultra krachtige blender is uitgerust met de Tripl’Ax technologie met 6 roestvrijstalen messen die in combinatie met 3 aanvullende acties de perfecte mix garanderen. En een robuuste motor drijft de snelheid van de messen op tot meer dan 460 km/u.

De blender is gemaakt uit hittebestendig glas en is vaatwasbestendig.

 Reageer

About The Author

Deze vrolijke spring-in-het-veld pluist als een echte speurneus de nieuwste producten uit. Taarten, koekjes en zoetigheid uit de oven toveren doet ze al sinds ze een tiener was. Ondertussen leerde ze ook de andere keukentoestellen te gebruiken om volledige gerechten op tafel te zetten.
 Na het werk vind je haar meestal druk bezig met alweer een nieuwe hobby, aan het sporten of aan het bijkletsen met de vriendinnen met een goed glas wijn in de hand.

Related posts