najaarscollectie zwilling

Zwilling introduceerde dit najaar enkele stijlvolle keukenaccessoires.  Deze strakke messenblok en fraaie snijplanken worden gegarandeerd je beste keukenvrienden!

Speciale messenblok

Een messenblok kan al vlug een lomp gegeven zijn op je keukenaanrecht. Toch slaagt Zwilling erin om een messenblok te ontwerpen met een zeer scherp design. De blok wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een trapsgewijze opstelling.

zwilling messenblok

Maar het is niet zomaar een messenblok. In de messenblok zijn er op onzichtbare wijze magneten verwerkt. Zo blijven je messen kleven aan de blok zonder het mes te beschadigen. Op die manier slaagt Zwilling erin om het naadloze en strakke design van de messenblok te behouden.

Bovendien kan je de messenblok op twee manieren op je keukenaanrecht plaatsen: horizontaal en verticaal. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je op je keukenaanrecht hebt, kies je wat de beste wijze is.

Klik hier om producten in te laden

Stijlvol snijden

zwilling snijplank

Daarnaast zet Zwilling het najaar op een zeer stijlvolle wijze in met hun nieuwe snijplanken. Groenten snijden, kruiden fijnhakken, pastadeeg maken… Een snijplank is onmisbaar in de keuken. En al zeker deze knappe van Zwilling. De planken zijn vervaardigd uit beukenhout, een houtsoort met een grote duurzaamheid. Om lang te kunnen genieten van deze snijplank, olie je die het beste regelmatig in.

 

Reageer