Ontdek de überhandige collectie vouwdozen van Meori

Ontdek de überhandige collectie vouwdozen van Meori

 

In slechts drie eenvoudige stappen maak je heuse full-size draagdozen van de compacte Meori vouwboxen. Slimme vormgeving, ongeëvenaarde kwaliteit: Meori maakt zijn dozen uit een gemakkelijk te reinigen materiaal, voorzien van een vlekkeloze stikking en comfortabele handvaten met versterkte grip.

Van auto naar winkel naar strand met Meori

Of je nu boodschappen oppikt, of een picknick op het strand op de agenda hebt staan – de Meori draagbox klaart de klus in stijl.

Dit jaar voegde het label twee nieuwe formaten toe aan het populaire gamma. De Classic Medium en de Mini bestaan in heerlijke nieuwe kleuren en stijlen.

De Outdoor box, speciaal aangepast aan buitenactiviteiten, heeft ook een nieuw jasje gekregen, met een optimalisatie van de handige compartimenten. De nieuwe accessoires – zoals de schouderriem en de korte handvatjes – zorgen ervoor dat het transporteren van je spullen mogelijks nóg eenvoudiger wordt.

Ontdek deze lijn nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts