Greenbergs sponshouder

Het Deense merk Reenberg’s biedt hygiënische oplossingen voor het opbergen van jouw keukenhanddoeken, sponsjes en vaatdoeken. Door middel van magnetische railsysteempjes, houders en magneten ziet de omgeving van jouw keukenwerkblad er helemaal ‘spic-and-span’ uit.

greenbergs handdoekhouderDe hygiëne van je keukenwerkplek is net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten die je er wenst te verwerken. Vaatdoeken, keukenhanddoeken en sponsjes, die laat je dus best niet rondslingeren of op een hoopje liggen. Want … ze vormen een bron van bacteriën. Reenberg’s brengt een aantal handige oplossingen op de markt, waarmee je de hygiëne en orde in en rond je spoelbak kunt herstellen.

 

De magnetische accessoires van Reenberg’s zijn stuk voor stuk eenvoudige systemen, die in elke keuken geïntegreerd kunnen worden. Jouw handdoeken hang je gemakkelijk op aan het magnetisch railsysteem uit RVS of door middel van de magnetische haakjes. In de spoelbak kan je een magnetisch railsysteempje uit flexibele plastiek ophangen voor jouw vaatdoek, zodat het werkblad en de bodem van de spoelbak vrij blijven. Het magnetisch houdertje is dan weer de ideale oplossing voor je borstel en sponsje.

 

greenbergs handdoekhouderEn dit alles zonder ergens gaatjes in te hoeven boren. De accessoires van Reenberg’s zijn met andere woorden gebruiksvriendelijk, ongecompliceerd, maar bijzonder doeltreffend. De ideale oplossing voor elke keuken, waar orde en hygiëne bovenaan het verlanglijstje staan.

De magnetische accessoires zijn verkrijgbaar in heel wat diverse kleurtjes. Ook de felgekleurde vaatdoekjes horen bij het assortiment van Reenberg’s.

 

Magnetische houder – 11101 < € 17,50
Magnetische rail – 99901 < € 20
Magnetisch haakjes (3 stuks) – 22201 < € 10
Vaatdoekjes – 55501 < € 3,95
REENBERG’S

Reageer