Maak je eigen combinaties met het Mix & Match bestek Livia van Amefa

Maak je eigen combinaties met het Mix & Match bestek Livia van Amefa

De nieuwe stalen bestekcollectie Livia van Amefa is voorzien van een krachtig strak design en past als gegoten in het ‘Mix & Match-principe” van een moderne tafeldekking.

4 unieke ontwerpen

Livia laat zich onderverdelen in vier verschillende ontwerpen die moeiteloos door elkaar kunnen gebruikt worden. Zo laat Livia Osmose zich kenmerken door een knap mozaïkpatroon, is de Livia Ronda te herkennen aan het speelse reliëf en heeft de Livia Trendy verfijnde decoratie aan de randen. Het gewone Livia model is een bestek met een gladde, tijdloze vormgeving.

Je kunt deze Livia modellen steeds terugvinden in de 84-delige Mix & Match-sets, telkens te verkrijgen in een luxueuze houten doos. Liever iets kleiner? Kies gan voor de Livia-modellen in de 24-delige set!

 

Ontdek het dichtstbijzijnde verkooppunt op Niwzi.

 

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts