Vin Bouquet gintonicset

Enkel wie de afgelopen 5 jaar op een andere planeet vertoefde, zal zijn ontgaan dat gin tonic ons landje zowat helemaal overspoelde. Na het luwen van de cocktailhype loopt nu iedereen storm voor die exclusieve gin, de perfecte tonic en eventueel nog enkele exotische botanicals. Maar ook het oog wil wat! Bijhorend klassevol glaswerk is dan ook een must.

Vin Bouquet glasDe nood aan een specifiek glas voor het populaire elixir is ook Spaanse glasfabrikant Vin Bouquet niet ontgaan. Met een vierdelige gin tonic-set reiken ze je misschien wel hét ideale geschenk aan voor de ginliefhebber.

De set bestaat uiteraard uit twee mooie glazen, waarvan de bolle vorm Vin Bouquet zestertyperend is voor een ginglas. Verder kan je er ook een bar spoon in aantreffen waarmee je de rijke smaken van de gin perfect laat blenden met de complementaire tonic. Het plaatje is compleet met een bijhorende zesteur, waarmee je zonder problemen kleine strookjes zeste van de citroen afhaalt. Of komkommerstrookjes zo u wil!

 

 

FIH 060

Kaasrasp ovaal 

Kaasraspen
Vin Bouquet

prijs: < €4.45

FIH 059

Tapas-tang 

Tangen
Vin Bouquet

prijs: < €2.85

FIC 104

Vinometer & thermometer

Wijnthermometers
Vin Bouquet

prijs: < €6.7

FIH 230

Weegschaal inox 1gr/5g met klok

Keukenweegschalen
Vin Bouquet

prijs: < €24.95

FID 194

Kelnersmes/Kurkentrekker rood

Kurkentrekkers
Vin Bouquet

prijs: < €4.95

Reageer