Brunch idee: de cripsy homemade bagels van Lékué

Brunch idee: de cripsy homemade bagels van Lékué

Thuis bagels maken: zo gemakkelijk kan het zijn. De oplossing voor krokante bagels die in no time op tafel staan zijn de silicone bagel vormpjes van Lékué.

Maak je brunch compleet

De zes silicone vormpjes zorgen voor het perfecte resultaat. Een lekkere bagel kan iedereen wel smaken, maar niet iedereen slaagt erin om de bagel van de bakker te evenaren. In het Lékué bagel vormpje kun je moeiteloos koken en bakken – zodat jouw zelfgemaakte bagel net zo heerlijk cripsy is als op restaurant.

Met het conische vormpje kun je snel en eenvoudig de bagel perforeren. Hij behoudt z’n vorm tijdens het kook- en bakproces, en je kunt ‘m veilig optillen aan het puntje zonder je vingers te verbranden.

De Lékué bagel moulds komen met een reeks recepten waar je van zult watertanden. Daarbij kun je de vormpjes wassen in de vaatwasmachine.

Ontdek de heerlijke baksoluties van Lékué op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts