lékué bacon cooker

Het ontbijt blijft een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Die zorgt er namelijk voor dat je genoeg energie hebt om de dag te starten. Maar helaas heeft niet iedereen altijd even veel tijd om een gevarieerd en krachtig ontbijt in elkaar te steken. De Bacon Cooker geeft je in een mum van tijd heerlijk krokant spek.

Zoals altijd, weet Lékué hier iets op te vinden. Dat ze zullen scoren met hun Bacon Cooker bij jong en oud is alvast een zekere zaak!

Krokant spek

Spek en ei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar om spek volledig crispy te maken in de pan, heb je wat tijd nodig. En die hebben niet in de ochtendrush. Bovendien wordt het al snel een vettig boeltje en wordt je ontbijt niet meer zo gezond.

Met de Bacon Cooker maak je in maximaal 5 minuten krokant spek in je microgolfoven. Het schaaltje waar het spek komt op te liggen, heeft een bodem in reliëf gekregen. Hierdoor drijft het spek niet in z’n eigen vet en zorgt de luchtcirculatie ervoor dat de onderkant ook krokant wordt.

Geen poetswerk

Daarnaast is er nog een deksel voorzien die voorkomt dat je hele microgolfoven vol met spetters hangt. Na gebruik steek je alles in de vaatwasser en klaar is kees! Lékué slaat met de bacon cooker meteen drie vliegen in een klap : krokant spek, minder vet en zo goed als geen schoonmaakwerk.