bordenhouder legrabox

Ben je iemand die op regelmatige basis dinnerparties organiseert? Dan is deze keukelade-indeling van Legrabox zeker iets voor jou! Maak het jezelf gemakkelijk dankzij de verplaatsbare accessoires!

Handige aanvullingen

De nieuwste keukenlade van Legrabox komt met een viertal handige aanvullingen. De bordenhouder, het kruidenrek, de foliesnijder en het messenblok zijn een voor een praktische toppers. Beter nog, ben je nu al overtuigd van deze accessoires maar heb je geen schuif van Legrabox? Dan kan je deze elementen er toch netjes in passen!

legrabox lade indeling bordenhouder

Bordenhouder

Allereerst is der de praktische bordenhouder. Breng de borden zonder brokken naar de tuintafel. De houder kan je makkelijk heffen dankzij de voorziene handgrepen. Verplaats tot 12 borden tegelijk zonder geklungel. Bovendien zorgt deze bordenhouder ervoor dat de borden op een veilige manier in de schuif kunnen opgeborgen worden. De houder kan aanpassen aan de grootte van het bord. Aanbevolen verkoopprijs: € 79,50.

legrabox kruiden

Kruidenhouder

Daarnaast is de handige kruidenhouder die van pas komt bij barbecues en andere etentjes. Je kan de houder met alle kruiden moeiteloos transporteren naar elke ruimte. Zo heb je steeds je favoriete kruiden bij de hand. Leuk detail: de etiketten blijven steeds goed leesbaar dankzij de schuine positie van de kruidenpotjes. Aanbevolen verkoopprijs kruidenhouder: € 81.

messenhouder legrabox

Messenblok

Ook een messenblok is onmisbaar in de keuken. Deze past perfect in de besteklade en kan tot 9 messen opbergen. Bovendien is dit een veiligere manier van opbergen dan een messenblok op het keukenaanrecht. Aanbevolen verkoopprijs: € 56,50.

legrabox foliehouder

Foliehouder

Aluminium- en vershoudfolie zijn vaak gebruikte tools in de keuken. Maar deze zijn niet altijd makkelijk te hanteren. Legrabox biedt hiervoor de perfecte oplossing die voor velen een echte openbaring zal zijn. Dankzij het speciale snijmechansme snij je de folie zonder kreuken of scheuren. Bovendien zal de folie niet gaan samenklitten door de speciale staaf. Aanbevolen verkoopprijs: € 127,50 .

Reageer