warendorf keuken
Warendorf, het Duitse merk dat gespecialiseerd is in keukens, komt op de proppen met een aantal nieuwe keukens en formats. Opvallend is dat er een duidelijk accent wordt gelegd op het sociale aspect van de keuken, een echte ‘get together’ ruimte.

Hart van het huis

Warendorf maakt unieke keukens die bovendien handgemaakt zijn. Het ziet keukens niet meer als een traditionele aparte ruimte. Een keuken is het hart van het huis, een plaats waarin er geleefd wordt. Centraal in Warendorf hun visie staan 4 onderdelen: individualiteit, functionaliteit, kwaliteit en design. Dat betekent dat een keuken volledig de ‘goesting’ van de klant moet zijn maar ook aanpasbaar aan de klant zijn wil. Daarnaast wil Warendorf garant staan voor een keuken die er mooi uitziet en uit materialen van hoge kwaliteit vervaardigd is.

Een van de nieuwe keuken van Warendorf toont duidelijk dat er in een keuken geleefd moet worden. In deze keuken ligt het accent op het kookeiland. Opvallend is het elegante werkblad vervaardigd uit natuursteen. Het is zo gemaakt dat het blad lijkt te zweven op het eiland. Daarnaast zorgt de houten muur met opbergruimte voor een warme en authentieke look.

Decoratieve elementen

Aan het einde van de houten muur is de kast opengewerkt met legplanken en schuiven. De legplanken kunnen dienen om decoratieve elementen op te plaatsen maar kan ook gevuld worden met bijvoorbeeld een messenblok, snijplanken of om een fles wijn te tonen. De greeploze schuiven en kasten geven een nette indruk. Deze keuken is een tijdloos design dat geen seconde verveelt.