Le Creuset luidt de lente in met de nieuwe kleur ‘creme’

Le Creuset luidt de lente in met de nieuwe kleur ‘creme’

 

 

 

Le Creuset brengt ook dit seizoen weer een ruim assortiment aan keukengerei dat de smaakpapillen prikkelt. Ditmaal volledig in de lentesfeer: met de nieuwe kleur ‘creme’ zien je frisse slaatjes en kruiden er nog lekkerder uit.

Limited Edition

Stoofpannen, kruidenpotjes, mortier en vijzel – Le Creuset hult trouwgewijs haar tijdloze klassiekers in alweer een nieuw limited edition kleurtje. Creme is een knap écru dat in elke keuken eenvoudig valt te integreren. Bijzonder mooi in combinatie met de frisse tint ‘Palm’ – een helder groen dat zeker niet misstaat aan de ontbijttafel. Onze favoriet? De lage stoofpan ‘campagnard’ – bak er eens een heerlijke hartige pie in om samen van te genieten.

Ontdek Le Creuset nu op Niwzi. De kleur creme is binnenkort beschikbaar.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts