le creuset verjaardag 90

Le Creuset viert zijn 90ste verjaardag! Uiteraard moet dit gevierd worden en hoe kan je dat beter doen dan de allereerste pan opnieuw uit te brengen?

[gap height=”32″]

[ad id=’18967′]

[gap height=”32″]

 

Kwaliteit

Le Creuset mag reeds 90 kaarsjes uitblazen! Ondanks de ‘gepensioneerde’ leeftijd is Le Creuset de dag van vandaag een fris merk dat blijft vernieuwen zonder met hun gekende hoge kwaliteit te verloederen.

De vervaardiging van de kookpotten gebeurt nog steeds volgens dezelfde ambachtelijke procedure als vroeger. Dagelijks worden er meer dan 10 000 cocottes verspreid over de hele wereld. Telkens wordt er per cocotte een aparte mal van zand gemaakt, handmatig verwijderd, afgebraamd en geslepen. Na 90 jaar is Le Creuset wereldwijd nog steeds pionier op vlak van gietijzeren kookgerei.

le creuset verjaardagseditie

Limited Edition

Om hun verjaardag in de kijker te zetten, komt de allereerste gietijzeren cocotte in een limited edition opnieuw uit. Alle exemplaren worden genummerd en gehuld in een fraaie verpakking. Ook een certificaat en een buisje zand van de unieke mal zit in de verpakking.

Fans van over de hele wereld kunnen vervolgens foto’s, video’s en berichten van hun mooiste Le Creuset momenten delen op www.leCreuset90.com. De limited Edition is beschikbaar vanaf november 2015. De prijs van de originele replica (22 cm) is 500 euro.

Er zijn slechts 90 exemplaren van de replica per land ter beschikking. Je zal dus snel moeten zijn om er eentje in huis te halen!

Klik hier om producten in te laden

Reageer