Ontdek de nieuwste Vintage Laguiole messen van Jean Dubost

Ontdek de nieuwste Vintage Laguiole messen van Jean Dubost

De internationaal gerenommeerde Laguiole messen van Jean Dubost bestaan in talrijke fijne uitvoeringen. Denk maar aan verschillende soorten hout zoals olijfhout, hoorn, acrylic,…. Hier voegde het merk sinds kort de Vintage-lijn aan toe. Naast een knap RVS bestek is er ook een setje steakmessen in deze gezellige vintage stijl.

Enkel de mooiste kwaliteit

Ook de vintage set is van de mooiste kwaliteit. Voorzien van een RVS handvat in een vintage uitvoering en een RVS lemmet met een breedte van 1.2 mm is de set perfect te integreren in zowel een klassieke als een moderne keuken. De Vintage Laguiole steakmessen zijn van 100% Franse makelij en worden geleverd in een bruine kartonnen doos. Ook beschikbaar in een 24-delige tafelset.

Ontdek de steakmessen van Jean Dubost nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts