Nieuw bij Krups: toestellen voor de échte fans van espresso en thee

Nieuw bij Krups: toestellen voor de échte fans van espresso en thee

Thuis genieten van een overheerlijk kopje espresso van de hoogste kwaliteit? Dat is mogelijk met de Espresseria van Krups! Liefhebbers van thee zullen dan weer helemaal weg zijn van de Savoy waterkoker.

De Espresseria van Krups: een Italiaanse koffie zo bij jou thuis 

Een authentieke espresso kun je zelf maken met de Espresseria dankzij de ingebouwde, kegelvormige metalen koffiemolen en het Thermoblock-verwarmingssysteem: een perfecte temperatuur gegarandeerd! Het onderhoud is gemakkelijk en je kunt opteren voor verschillende maalfijnheden. Alle aroma’s komen dus perfect tot hun recht!

De Espresseria neemt trouwens niet veel plaats in. Dankzij de ingebouwde stoompijp maak je in een handomdraai ook een heerlijke café latte, cappuccino of een andere koffiebereiding met melk klaar.

De Savoy-waterkoker van Krups: een perfect kopje thee 

Is de kwaliteit van een thee van groot belang voor jou, dan moet je de Savoy-waterkoker in huis halen! Deze houdt rekening met de dosering, de infusietijd, de kwaliteit en de temperatuur van het water. De gouden regel? Nooit kokend water gebruiken wanneer je thee zet – voor welke soort thee dan ook. Zo gebruik je best water met een temperatuur van 70°C voor groene thee en 85-90°C voor zwarte thee. Met de 7 temperatuurinstellingen is een perfect kopje brouwen dus kinderspel.

Het grote volume en de warmhoudfunctie van 60 minuten maken van deze waterkoker een ware held in de keuken.

Ontdek ze nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts