BAKKEN

ONZE TIPS

ONMISBARE KEUKENMACHINES

Crock-Pot introduceert de Express Pot!

Crock-Pot, gekend voor zijn slowcookers, introduceert komend najaar haar...

Pasta en rijst worden perfect geserveerd dankzij Fritel

Ben je ook zo'n verstrooide professor die de rijst laat aanbranden? Of wil je je pasta echt wel beetgaar krijgen, maar wanneer moet je daarvoor nu precies de pasta aan het water toevoegen?

Seal like a pro met Solis

Zuurstof bevordert de vermeerdering van micro-organismen, die er op hun beurt voor zorgen dat allerlei soorten levensmiddelen sneller bederven. Dus als levensmiddelen worden gevacumeerd, wordt de vermeerdering van bacteriën voorkomen. Daarbij blijven smaak en consistentie behouden en bewaar je levensmiddelen op een hygiënische manier.

POTTEN & PANNEN

Een heerlijke herfst met Le Creuset

Welke betere manier om de drukte van de stad...

Kwaliteitslabel ‘Mastercooks of Belgium’ toegekend aan een selectie BergHOFF-producten

Een delegatie chefs van de Mastercooks of Belgium onderwierp...
alessi

La Cintura di Orione van Alessi: een tijdloze pannencollectie gemaakt in samenwerking met topchefs

Alessi is een trendsetter. Al sinds de jaren tachtig werken ze nauw samen met topchefs om een hoogwaardige pannencollectie te ontwerpen, geschikt voor zowel professionele chefs als thuiskoks.

REVIEWS

HANDIG IN DE KEUKEN

Typhoon maakt de herfst graag gezellig

Voor Typhoon is de herfst hét seizoen bij uitstek om ons te omringen met rustiek koper en goudtinten, gecombineerd met warm gekleurd acaciahout waarbij gezelligheid de bovenhand neemt.

De XXL warmhoudplaten van Fritel houden alles lekker warm voor jou

In vele huishoudens is de warmhoudplaat niet meer van de tafel weg te denken: Je kunt er namelijk niet alleen de borden mee voorverwarmen, alle kommen en schotels worden er ook netjes mee warmgehouden tijdens de maaltijd waardoor je op elk ogenblik kunt bijscheppen en langer kunt genieten van jouw heerlijk warme maaltijd.

Met de Transforma tools van Gefu maal en rasp je dat het een lieve...

De Transforma hakmolen is jouw trouwe partner om vlees, vis en groenten zeer precies fijn of grof te malen. Met een speciale trechter, ben je in staat om jouw familierecept voor worstjes opnieuw tot leven te brengen.

'T IS FEEST

Boska doet je nu ook chocolade smullen!

Sinds 1896 hebben ze bij Boska een diepgewortelde passie...

Barbecue aan het plannen? Dit zijn de must-haves van Point-Virgule!

De barbecuetools van Point-Virgule maken jouw barbecue nog smakelijker!
GEFU

Maak kennis met de handigste barbecuetools van Gefu

Indien je van plan bent om aan de slag te gaan met de barbecue, kan Gefu jou hierbij zeker en vast een handje helpen!
Volg ons