Om de koffieweek bij Cuizine.be in thema af te sluiten hebben we de leukste koffie- en thee must-haves op een rijtje gezet. Koffiemolen, fluitketeltje of isolerende Espressoglazen – dit zijn onze favoriete items voor dagelijks gebruik.

Demeyere Resto fluitketeltje

Net als in grootmoeders tijd – thee zetten kan heerlijk zijn in koude tijden. Deze fluitketel oogt nostalgisch in z’n 18/10 RVS uitvoering en is weer eens wat anders dan de elektrische waterkoker die we gewend zijn. Volledig gepolijst en voorzien van een drielagenbodem is de Demeyere waterketel van superieure kwaliteit.

Cosy & Trendy Espressoglazen

Met deze isolerende glaasjes in borosilicaatglas kun je dat hete kopje thee of koffie gerust in beide handen nemen. De dubbelwandige tassen houden je drankje langer warm en zullen je handen niet verbranden. De Espressoglazen kunnen gerust in de vaatwasmachine of microgolfoven.

Solis elektrische koffiemolen

Steeds vers gemalen koffie: dat is mogelijk met de compacte koffiemolen van Solis. Door middel van drie verschillende grind standen is de Solis Mulinetto Grinder zeer eenvoudig in gebruik. Het koffiebonenreservoir heeft een inhoud van 70 gram en uitgevoerd in roestvrij staal met BPA vrije kunststof componenten. Een krachtige motor zorgt ervoor dat de roestvrij stalen messensysteem tot maar liefst 25.000 toeren (±10%) per minuut rond gedraaid worden.

Klik hier om producten in te laden

Finum theefilters met spiesje

Finum biedt alweer een alternatieve, leuke oplossing voor theefilters- en builtjes. In dit wegwerpfiltertje geef je je eigen theekruidenmix veel ruimte voor infusie. Met een houten spiesje bevestig je het builtje boven je tas warm water. Zo eenvoudig kan design soms zijn!

Tokyo Design Studio cappuccinokopjes

Tokyo Design Studio is en blijft een producent van de leukste traditionele koffie- en theeaccessoires met een knipoog naar de Japanse cultuur. Deze knappe cappuccinokopjes met vrolijke prints kun je mixen en matchen naar hartenlust. Het is dan ook een bijzonder leuk geschenkidee – de porseleinen kopjes zijn ware kunstwerkjes.

Espressions Pro Series Smart Kettle

De Smart Kettle waterkoker is een geraffineerde combinatie van stijl, kwaliteit en uitmuntende prestatie. Een onmisbaar toestel voor de fervente theedrinker, want met maar liefst vijf verschillende temperatuurstanden zet je het perfecte kopje thee.

Klik hier om producten in te laden