Miele CM5

De heerlijke geur van je favoriete kopje koffie lokt je ‘s ochtends uit bed en de eerste kick van de dag is een feit: zowel de heerlijke aroma’s van de koffie als de trendy kleurtjes van de elegante CM5 koffiezetautomaat van Miele zorgen voor een happy humeur…

Beken kleur

Graphite grey, Tayberry red, Obsidian black, Graphite grey, PearlFinish en Rosé gold PearlFinish: voortaan zet je jouw favoriete kopje met een koffiemachine in je favoriete kleurtje.

Miele CM5 koffiezetautomaatUltracompacte koffiekenner

Miele komt op de markt van de vrijstaande koffiezetautomaten alweer innoverend uit de hoek. Zoals altijd tekent ook dit toestel voor het ultieme gebruiksgemak: met een toets op het scherm bereid je jouw favoriete koffiespecialiteit, van een enkele ristretto tot twee caffe lattes tegelijk met OneTouch for Two.

Miele koffiezetautomaat

De CM5 onthoudt je favoriete instellingen, zoals temperatuur en koffiesterkte, terwijl de automatische reinigingsprogramma’s voor extra gebruiksgemak zorgen. Het koffiebonenreservoir, de brouweenheid en het filtersysteem zijn uitneembaar en makkelijk te reinigen voor een constant hoge koffiekwaliteit en een lange levensduur van het apparaat.

Bijzonder handig is bovendien de functie waarmee je 3 tot 6 kopjes in één keer klaarmaakt en ze vervolgens warm houdt in de stijlvolle koffiekan.

De CM5 vrijstaande koffiezetautomaten van Miele: een kop koffie om je dag te kleuren!