Ruim aan de binnenkant en perfect design aan de buitenkant.

Een dynamisch koelsysteem met professionele prestaties
KitchenAid Vertigo biedt u koelkasten en wijnkasten die garant staan voor het ideale behoud van uw voedsel en perfecte omstandigheden voor al uw wijnen.

Veelzijdig, om aan al uw ruimtevereisten te beantwoorden
Vertigo vriezers bieden een ruime bewaarinhoud van 460 liter. De wijnkasten bieden plaats aan tot maar liefst 81 wijnflessen.

Vertigo is een flexibel bewaarsysteem dat werd ontworpen om aan al uw behoeftes te voldoen.
Dubbele koelkast en een afzonderlijke wijnkast of een combinatie van koelkast en wijnkast? Vrijstaande, inbouw- of volledig verzonken installatie? 2 of zelfs 3 apparaten? De mogelijkheden zijn oneindig!

Vertigo wijnkasten kenmerken.

Bewaren en rijpen van rode wijn.
Vertigo biedt vereenvoudigde koelsystemen voor uw wijn. Dankzij de nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidscontrole is het Preserve & Age Red Wine compartiment van Vertigo wijnkasten ideaal voor het bewaren van verfijnde rode wijnen.

 

Anti-trillingssysteem
Efficiënte compresssorisolatie garandeert volledige bescherming tegen trillingen, waardoor zelfs voor de meest delicate flessen een veilige omgeving wordt gecreëerd.

Drie lagen bescherming
Vertigo wijnkasten werden ontworpen met een doelstelling voor ogen: het reproduceren van de bewaaromstandigheden in een ondergrondse wijnkelder zodat uw meest verfijnde wijnen hun kleur, smaak en consistentie behouden. Licht en een te hoge of te lage temperatuur zijn een aantal van de meest schadelijke factoren die de bewaring nadelig zouden kunnen beïnvloeden. Daarom gebruikt KitchenAid driedubbel glas in de deuren voor een maximale bescherming tegen schadelijke uv-stralen en temperatuurschommelingen.