Voor de keukenprinses: de KitchenAid Artisan keukenrobot in zijderoze

Voor de keukenprinses: de KitchenAid Artisan keukenrobot in zijderoze

Hij doet ons denken aan krokante macarons en luchtige soufflés: de KitchenAid Artisan keukenrobot in meisjesachtige zijderoze. Met dit toestel in huis heb je instant meer zin om te bakken!

KitchenAid goes pink

De KitchenAid keukenrobot hoeft eigenlijk niet veel aangeprezen te worden. De uitstekende prestaties zijn alom gekend. Zelfs de grootste keukenleek kan snel en eenvoudig kleine en grote verse bereidingen klaarmaken. Het systeem zit ingenieus in elkaar – er gaat geen vermogen verloren.

Daarbij heeft de KitchenAid Artisan één multifunctionele accessoirenaaf. Dit zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. Kies uit verschillende opzetstukken om veelzijdig en uitgebreid te koken. De 4,8 L roestvrijstalen mengkom kan tot 1 kg bloem en zo’n 12 eiwitten verwerken.

Het nieuwe zijderoze kleurtje past uitstekend in een moderne maar ook in een vintage-inspired keuken. Het ideale kerstgeschenk voor je zus, vriendin of moeder.

Ontdek de dichtstbijzijnde verkooppunten nu op Niwzi.

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts