nex

Voor wie binnenkort hoopt te investeren in een nieuwe keuken, en hiervoor op zoek is naar eentje die zowel rustieke als moderne aspecten behelst, is er nu de NX 605 van Next. Deze moderne keuken wordt gekenmerkt door moderne functionaliteiten, vervat in een jasje van rustieke eikenhouten facings.

Functioneel minimalisme

next

De NX 605 borduurt verder op de Next125-keukencollectie van het Duitse merk, waarbij functioneel minimalisme de krachttermen zijn die beoogd worden te contrasteren met de keuze voor een rustieke afwerking. Met de nieuwe keuken is het mogelijk jouw keukenconcept plafondhoog uit te bouwen aan de hand van wandpanelen in natuurlijk, platinum en tobacco eikenhout, waarbij de houtnerven prominent aanwezig blijven.

next

De eenheid die gecreëerd wordt door onder meer deze prachtige kamerhoge wandpanelen, kan je vervolgens bewust laten contrasteren door het speels combineren met functionele elementen en wandborden in blauwtonen en curry. Het huiselijke voorkomen van de NX 605 biedt ook opportuniteiten voor de keuken als leefruimte, of voor wie een open keuken, gecombineerd met de woonkamer ambieert.

De keuken is tenslotte ook uitgevoerd met fluisterprofielen, rubber profielen die samen met het soft-touchsluitsysteem toelaten de laden en deuren nog zachter te sluiten.

 

Reageer