De Kai Shun Nagare: Japanse messen van absolute topklasse

De Kai Shun Nagare: Japanse messen van absolute topklasse

De Shun Nagare messen van Kai dienen werkelijk voor alles. Snijd met gemak al je groenten, fruit, vlees, vis en kip met dit meesterwerk van Japanse smeedkunst. Het fraaie design hoeft zeker niet onder te doen voor het technisch zeer complexe productieproces.

Kai garandeert uitzonderlijke snijprestaties

Het hoogglanzende lemmet bestaat uit twee verschillende staalsoorten die tot een 72-laags Damaststaal zijn verwerkt. Dit resultaat in uitzonderlijk duurzame snijprestaties, het mes blijft veel langer scherp.  Daarbij komt bij het snijden je hand niet tegen de snijplank dankzij het hoge lemmet.

Ook het Shun Nagare heft is van ongeziene kwaliteit. Het ergonomische heft ligt met z’n afgeronde, lichte lijn comfortabel in de hand. De gesmede tang geeft het mes een massieve stabiliteit en vormt een tegengewicht van het lemmet voor een perfecte balans. De geklonken delen uit zwartgrijs Pakkahout geven het mes een warme en waardevolle look.

Ontdek de Kai messen nu op Niwzi:

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts