Isi Rapid Infusion: waan je een sterrenchef in eigen keuken

Isi Rapid Infusion: waan je een sterrenchef in eigen keuken

 

Ontdek een volledige nieuw arsenaal aan smaken en aroma’s met de iSi Rapid Infusion. Dankzij de nieuwe Gourmet Whip technologie infuseer je eigenhandig water, alcohol, olie en azijn met aroma’s van fruit en kruiden. Dankzij de snelle en efficiënte technologie voorzie je vloeistoffen van een frisse, volle smaak zonder langdurig wachten of verhitting.

iSi Rapid Infusion Starter Kit – een aromatische affaire

In de bar of in de keuken: deze Starter Kit is een musthave voor elke – al dan niet professionele – kok of barman. Maak jalepeno tequila, tijm azijn, chili olijfolie en stroop en emulsies dankzij de handige iSi Gourmet Whip en Rapid Infusion uit deze set.

Je kunt ook makkelijk fingerfood, fluweelzachte sauzen, opgeklopte crèmesoepen, slagroom en heerlijke desserts maken. De producten van iSi zijn onmisbaar wanneer je werkt in de moleculaire keuken. De oneindige mogelijkheden worden beschreven in het bijgesloten kookboek.

Ontdek de iSi Rapid Infusion lijn op Niwzi.

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts