Frank Bleeker, productdesigner bij Boska mag weer 2 designawards aan hun prijzenkast toevoegen. Het filmpje in dit artikel toont hoe ze dit bij Boska vieren!

Zelfs met een ruim assortiment aan kaasschaven en kaasmessen blijft de specialist in ‘Cheesewares’ nieuwe schaven en messen ontwerpen. Want ook al heb je de ‘Best Tested’ op je naam staan, het kan altijd beter. De laatste aanwinst, de Monaco+ lijn is nu bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2018.

Non-stick wafelpatroon

De bekroonde messen uit de Monaco+ lijn zijn de kaasmessen voor zachte kaas, half harde kaas en zeer harde kaas. Allen zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal. Uniek is het lemmet van de messen. De non-stick behandeling plús de speciale slijping plús het gepatenteerde wafelpatroon van het lemmet zijn het resultaat van het ruim 120 jaar ontwerpen en testen van cheese tools. De Monaco+ messen zijn superscherp en door de non stick behandeling gaat het snijden heel makkelijk.

 

Black edition

Boska monaco+Een Red Dot Design Award is ook toegekend aan de Kaasschaaf Monaco+ Black edition. Dit is het zusje van de eerder uitgebrachte zilverkleurige Monaco+. Het scherpe schaafblad heeft hetzelfde typische gewafelde oppervlak en een speciale non-stick coating, waardoor de kaas niet blijft kleven en je heel makkelijk kaas schaaft. Uitgevoerd in het zwart springt de schaaf extra in het oog.

Ontdek het assortiment en de verkooppunten van Boska:

Reageer