Naar jaarlijkse gewoonte zetten ze bij Meyhui in Kortrijk de deuren open voor hun Xmas event. In samenwerking met een aantal floristen uit de streek, maak je kennis met de trends voor de feesttafel.

We lichten alvast graag een tipje van de sluier, maar aarzel vooral niet om zelf een kijkje te gaan nemen.  Je kunt er nog terecht tem zondag 3 december, van 10u tot 18u.

Aan welke tafel zou jij wel willen aanschuiven?

1. L’Aturel – Izegem

Op het grijsblauwe tafelkleed komen de gouden accenten van de kaarsen en de decoratie in het kerststuk op een elegante wijze tot hun recht.

2. Hanssens Floristen – Heule

De eyecatcher op deze kersttafel is vooral het bloemstuk, waardoor je je tafelpartner als het ware in een fotokader ziet.  Ideaal voor een romantische kerst!

3. Gerdy Vansteenkiste – Sint-Eloois-Winkel

Door de combinatie van discrete lichtjes in het groen en de feestelijk spiegelende glazen, wekt de hoofdkleur roze hier wonderwel een kerstgevoel op.

4. Florist Vercamer Kurt – Kortrijk

Bij deze kersttafel blijf je toch even hangen door de omvangrijkheid ervan! De kleur goud primeert hier en straalt warmte en gezelligheid uit.

5. Van Belle Alena – Oostrozebeke

Cactussen associeer je niet meteen met kerst, maar hier zijn ze er toch wel in geslaagd om er een feesttafel van te maken om u tegen te zeggen.

6. Geert Pattijn – Kortrijk

Hier is geen directe verwijzing naar Kerst te bespeuren, maar het doet ons toch wel zin  krijgen om pakjes open te doen!

7. Hof Ter Rode Poorte – Kruishoutem

Gouden glitter en verschillende tinten rood zijn misschien klassiekers in het Kerstgebeuren, maar blijven natuurlijk nog altijd scoren.

8. Meyhui – Kortrijk

De specialisten van de gedekte tafel stellen ook hun eigen kersttafels voor! Met warm paars als hoofdkleur en een ondergesneeuwde mini-kerstboom als decoratiestukje, kunnen we meteen aanschuiven aan tafel.

Fotograaf: Pierre Dejans

Reageer