ijslolly

Maak samen met de kids heerlijke ijslolly’s! Zo heb je enerzijds perfect zicht op wat er precies in zit en anderzijds brengt het dolle pret met zich mee! Wij geven je alvast een overzicht welke ijsvormen gewoonweg het einde zijn!

1. Ice Pop Carrousel van Mastrad in fluo tinten

mastrad ijsjesvormen

Met deze Ice Pops maak je in spoedtempo diverse ijsrecepten zonder machine. Na het vullen van de vier vormen hang je ze in de carrousel en laat je ze in de diepvries afkoelen. Na enkele uren haal je de siliconen cover makkelijk af en is het likken tot je fruitig dessert op is…

Handig, is de vormgeving van het houdertje: zelfs op extreem hete dagen vangt de Ice Pop alle druppels zoet ijs op en maak jij geen vlekken op die verse jurk.Nadien spoel je de Ice Pops onder de kraan of in de vaatwas! Twee modellen zijn beschikbaar: Kies voor de witte carrousel met siliconen rupsjes in oranje-limoen-rood-geel of ga resoluut voor de chocolade carrousel met Ice Pops in pistachekleur en zacht roze. Prijs < € 16,-

Klik hier om producten in te laden

2. Neem het raket!

tala ijsjesvormen

Nu het kwik stilaan weer de hoogte wordt ingestuwd, kan ook een ijsje voor de kids op tijd en stond niet ontbreken. Maar is het niet leuker wanneer de kinderen het ijsje eerst zelf kunnen maken, voor ze het smakelijk oplikken? Precies, en daarvoor is er deze 6-delige set om raketijsjes te maken. Je vult de vormpjes op met fruitsap, smoothies, yoghurt of siroop en plaats de hele set in het diepvriesvak. Even wachten en je hebt een eigen ijsje gecreëerd!

Prijs< € 8,35

Klik hier om producten in te laden

3. Ijsjesfun met Lékué

ijslolly lékué

Deze lollyvormen van Lékué brengen het feest in huis! Je creëert je eigen smaken, gaat op zoek naar verrassende combinaties. Heel praktisch ook, deze manier van ijsjes maken. Want je vult de siliconen vormen met wat je in de koelkast hebt zitten.

Wat denk je van wat frambozen en stukjes perzik, overgoten met verse melk? Je hebt nog wat over van een smoothie in de blender? Vul die op in je Lékué ijsvormen, stop ze in het vriesvak en je hebt de volgende dag een heerlijk frisse snack!

Prijs < € 4,90/siliconevorm

Reageer