ijs

Wie tegenwoordig nog durft om een gewone vierkant ijsblokje te gebruiken, zal het geweten hebben. Ijsblokjes komen voor in alle vormen, kleuren en geuren. Daarnaast stellen we je de leukste ijsscheppen aan je voor!

IJSBLOKJES

Ijsblokjes voor gevorderden

vin bouquet ice tray

Een gin tonic zonder ijs is als een cafe zonder bier! Maak daarom die ijsblokken extra speciaal en aantrekkelijk dankzij deze handige tool van Vin Bouquet! Een grote ijsbal heeft als voordeel dat die heel traag smelt, waardoor je amper smeltwater in je heerlijke gin-tonic hebt en het ziet er nog eens heel chic uit ook! Hoe werkt het ? De twee delen klikken netjes op elkaar. In het midden is er een gaatje voorzien zodat je ze kan vullen. Stop ze in de diepvries en na enkele uurtjes heb je geweldige ijsballen!

Fruit je drankje!

cosy&trendy ijsblokjesvorm

Deze ijsblokjesvorm van Cosy&Trendy bestaat uit 4 fruitsoorten: appel, banaan, appelsien en peer. Stukken boeiender dan een klassiek vierkant ijsblokje!

Klik hier om producten in te laden

Chill rocks!

make my day chill rocks

Gewone ijsblokjes uit water zijn vanaf nu verleden tijd! Dankzij de Chill Rocks van Make My Day kan u moeiteloos uw drankjes koelen zonder dat ze worden aangelengd. Deze slimme ?koelballetjes? bieden dan ook de perfecte oplossing voor al wie zijn drank fris wil serveren en toch niet wil inboeten op de smaak! De klassieke ?whisky on the rocks? krijgt zo alvast een vernieuwde toets! Dankzij de gepatenteerde clip kunnen de chillrocks heel gemakkelijk aan het glas bevestigd worden. Verpakt per 4 in een handig houdertje samen met 8 clips (4 korte & 4 lange) zijn ze bovendien gemakkelijk in de diepvries te plaatsen. Koel en puur, dankzij de Chill Rocks zal uw drankje vanaf nu nog beter smaken!

Klik hier om producten in te laden

IJSSCHEPPEN

Moha

moha ijsschep

De zomer komt eraan. En daar horen ijsjes bij! Maar soms blijft je bolletje ijs in je ijsschep steken. Moha heeft hiervoor de oplossing! Je kan de ijsschep namelijk openklappen zodat je bolletje probleemloos loskomt. Je mag dus wel ongeduldig zijn achter dat ijsje!

Klik hier om producten in te laden

 

Cuisipro

ijsschep cuisipro

Fleurige ijsscheppen als deze vrolijken al meteen de stemming op! Wat denk je van een bolletje ijs bij de wafel op zondagmiddag, of bereid dít keer een zalige café glacé. Cuisipro brengt dit gebruiksvriendelijk design uit in drie opvallende tinten: snoepjesroze, limoengroen en stralend wit.

Ijskreemschep

Ijskreemschep Zinklegering en kunststof Ergonomische...

Ijsscheppen
Cuisipro

prijs: < €24.5

Ijsschep Groen

Ijsschep - groen Zinklegering en kunststof Ergonomische...

Ijsscheppen
Cuisipro

prijs: < €24.5

Ijsschep Wit

Ijsschep - wit Zinklegering en kunststof Ergonomische...

Ijsscheppen
Cuisipro

prijs: < €24.5

Cosy&Trendy

cosy&trendy ijsschep

Deze ijsschep laat u toe sierlijke krullen of perfecte bollen te creëren voor uw smaakvolle ijscoupe of feestelijk dessertbordje. Sorbet en ijs mooi en bolvormig serveren is vanaf nu een koud kunstje! Gebruiksaanwijzing: voor ijskrullen plaatst u de ijsschep verticaal met de bolle kant naar boven op het ijsoppervlak. Trek de schep langzaam naar u toe. Schep de ijskrul op en presenteer in een vlotte beweging op het bord. Voor bollen duwt u de zijkant van de schep in het ijs en maakt u een bolvormige beweging. Tip: om optimaal te genieten van de volle smaak van uw roomijs of de verkwikkende smaak van sorbet, serveert u deze best op -15 graden. Ijs kouder dan -15 graden is te hard en verliest aan smaak.

OSLO IJSSCHEP

Met deze ijsschep in roestvrij staal maakt...

Ijsscheppen
Cosy & Trendy

prijs: < €3.49

IJSSCHEP SCOOP 50 MM

Deze ijsschep laat u toe sierlijke krullen...

Ijsscheppen
Cosy & Trendy

prijs: < €13.89

BREST IJSSCHEP

Deze ijsschep laat u toe sierlijke krullen...

Ijsscheppen
Cosy & Trendy

prijs: < €3.09

MALMO IJSSCHEP

Een ijsschep, speciaal gevormd om ijs gemakkelijk...

Ijsscheppen
Cosy & Trendy

prijs: < €4.29

KEEP IT COOL

Serveer in stijl met deze prachtige wijnkoeler

nuance wijnkoeler

Het Scandinavische Nuance biedt met een nieuwe schitterende wijnkoeler een verfrissende toets aan die aangenaam zwoele weekenddagen of zomerse barbecuesessies. De wijnkoeler is er in mat zwart of chroom. Los van de klassevolle kleurkeuzes is het misschien wel de prachtige vorm waardoor deze Nuance wijnkoeler weet te excelleren. Form meets function dus. Anders dan andere wijnkoelers loopt de bovenzijde van deze variant licht af, waardoor je partner of andere tafelgasten probleemloos zullen kunnen zien welke wijn er geserveerd wordt. Met dit product serveert u in stijl, terwijl de wijn lekker fris blijft.

Klik hier om producten in te laden

Chill Stick

chill stick vin bouquet

Vergeten om een flesje koel te zetten? Geen nood, deze Chill stick van Vin Bouquet zorgt ervoor dat je flesje wijn in een mum van tijd lekker fris wordt!

 

Reageer