Houd je zelfgemaakte gerechtjes langer vers met de Vacupack Plus van Tefal

Houd je zelfgemaakte gerechtjes langer vers met de Vacupack Plus van Tefal

De Vacupack Plus van Tefal zorgt ervoor dat je je voeding in 4 eenvoudige stappen vers kan houden. Milieuvriendelijk, gezond én je kunt langer genieten van je zelfgemaakte gerechtjes.

Eenvoudig en functioneel

In slechts vier eenvoudige stappen kun je je voeding langer vers bewaren. Met het ingebouwde mes snijd je een stukje folie op gewenste grootte, vervolgens verzegel je één kant met de Vacupack Plus. Je vult de zak met voeding en je plaatst de open kant in het toestel. Door de bovenkant te kantelen en te drukken op de “vacuum & seal” knop kies je de verzegeling manueel volgens je eigen voorkeur. Gebruik de Vacupack zowel horizontaal als verticaal om plaats te besparen in de keuken.

Vind de Vacupack bij het dichtstbijzijnde verkooppunt via Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts