heetwaterkraan_HotSpot

Kokend water uit een kraan, hoe waanzinnig leuk is dat wel niet? De HotSpot Titanium is een 3-in-1 kraan. Je kan er koud, warm en kokend water uit eenzelfde kraan verkrijgen. Zo bespaar je niet veel energie maar ook tijd uit. Kom er hier alles over te weten!

Tijdsbesparend

Nooit meer te hoeven wachten tegen dat die pot met water kookt, klinkt als muziek in de oren. Deze heetwaterkraan is zo ontworpen dat je rechtstreeks uit de kraan kokend water krijgt. Niet alleen is dat heel gemakkelijk, je bespaart nog eens zeeën van tijd uit ook. In geen tijd kan je genieten van een kopje thee of koffie, een groot gevulde pan voor pasta of zijn babyflessen gedesinfecteerd.

Twee uitvoeringen van de HotSpot

De kraan is verkrijgbaar in twee looks. De ronde kraan past prima in een klassieke keuken. De hoekige variant daarentegen vormt een prachtig koppel met een strakke keuken. Voor elk wat wils!

 

heetwaterkraan_HotSpot

Veiligheid

Kokend water uit de kraan verkrijgen is heel handig. Toch is het belangrijk om ook het veiligheidsaspect niet uit het oog te verliezen. Vooral als je kleine kinderen in huis hebt huppelen. De Hotspot is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem. Die is eenvoudig te bedienen en voorzien van 3 veiligheidsniveaus.

Sterk materiaal

De Hotspot titanium wordt geleverd met een boiler van 4 of 8 liter. Bij de 4-liter boiler heb je 3 liter kokend water onmiddellijk ter beschikking. Bij de 8 liter boiler is dat 6 liter. Titanium is een extreem sterk materiaal dat bovendien zeer onderhoudsvriendelijk is, waardoor het stukken langer meegaat in vergelijking met andere materialen. Daarnaast geeft het zuiver drinkwater en is volledig recycleerbaar. Kalkaanslag wordt beduidend minder en corrosie is voorgoed uit den boze.

Trend

Deze kraan combineert luxe, gemak en duurzaamheid. Drie kernwoorden die gegarandeerd bij heel veel mensen zullen aanslaan. Kokend water rechtstreeks uit de kraan is een trend die nu nog maar door enkelen succesvol op de markt gebracht is. Maar wees er zeker van dat we hier nog veel meer van zullen zien!

Reageer