philips perfect draft

Een biertje tappen heeft toch meer charme dan het gewoon uit het flesje gieten. Dankzij Philips kan je met de Perfect Draft probleemloos genieten van heerlijk zelfgetapt bier!

Onlosmakelijk koppel

Voetbal en bier, het is al jaren een onlosmakelijk koppel. Een verfrissend biertje biedt dan ook de nodige afkoeling tijdens een bloedstollende match. Met de Perfect Draft thuistap van Philips geniet je steeds van een verfrissende pint. De tap is voorzien van een LCD-display die de temperatuur, hoeveelheid en versheid van je bier aangeeft.

Perfecte hygiëne

Via de voorzijde van het toestel kan je een nieuw vat aan de tap koppelen. Bovendien garandeert Philips steeds een perfecte hygiëne. Bij elk nieuw vat, worden alle onderdelen die in contact komen met bier vervangen.

Personaliseerbaar

Geef een persoonlijke touch aan je apparaat door het medaillon van je favoriete biermerk op de hendel te plaatsen.

Eén ding is zeker, met de Perfect Draft beleef je onvergetelijke momenten!

 

HD3620/25

Nu kunt u thuis genieten van een heerlijk koel versgetapt biertje. Uw favoriete getapte biertje: Beschikbaar voor een reeks populaire biermerken. Verse smaak: 30 dagen lang vers bier, op 3 °C. De perfecte ervaring: Echte taphendel, metalen vaten van 6 liter. Koeling voor een perfecte kwaliteit: Robuust ontwerp, goede isolatie. LCD-display met aanduiding van temperatuur, hoeveelheid...

Biertap
Philips

prijs: < €269.99