Gobel: sinds 5 generaties dé referentie voor deegvormen

Gobel: sinds 5 generaties dé referentie voor deegvormen

Wanneer je op een ervaring sinds 1887 kunt rekenen in de productie van deegvormen, zoals bij Gobel, mag je al zonder blikken of blozen zeggen dat je een referentie bent in jouw vakgebied.

Petits Beurres

Wist je trouwens dat het alomgekende Franse ‘Petit Beurre’ koekjesin de jaren ’40 uitsluitend op Gobel bakplaten werden gebakken? Dat kan alleen maar betekenen dat de know-how en ervaring die ze in al die jaren hebben opgebouwd, een garantie is voor kwaliteit en duurzaamheid, die generatie en generatie alleen maar verder wordt uitgebouwd.

 

 

Gobel blijft innoveren

Heb je ooit al een geperforeerde taartvorm gezien? Wij wel! Bij Gobel dan nog!
Door de perforaties in het staal van de taartvorm kan vocht uit het deeg ontsnappen en verzeker je je van een krokante taarbodem.

Of wat had je gedacht van een losse bodem?  Na het afbakken, kun je zonder veel gedoe je warme gebak uit zijn vorm halen en serveren!Reageer

About The Author

Deze vrolijke spring-in-het-veld pluist als een echte speurneus de nieuwste producten uit. Taarten, koekjes en zoetigheid uit de oven toveren doet ze al sinds ze een tiener was. Ondertussen leerde ze ook de andere keukentoestellen te gebruiken om volledige gerechten op tafel te zetten.
 Na het werk vind je haar meestal druk bezig met alweer een nieuwe hobby, aan het sporten of aan het bijkletsen met de vriendinnen met een goed glas wijn in de hand.

Related posts