Bij Greenpan zijn ze laaiend enthousiast over hun gezonde keramische antikleeflaag en daar hebben ze hun redenen voor. We zetten alle voordelen graag even op een rij voor jou:

1Gemaakt van natuurlijke materialen

De keramische antikleeflaag Thermolon™ is gemaakt op basis van zand, waarbij er geen chemische stoffen (zoals PFOA of PFAS) worden gebruikt. Veilig én goed voor het milieu!

2Geen giftige dampen

Thermolon is hittebestendig tot heel hoge temperaturen (tot wel 450°C). Dus mocht jouw pan per ongeluk oververhit geraken, dan zal ze niet afbladderen en komen er geen giftige dampen vrij.

3De warmte wordt geleid

De Thermolon-laag is een fantastische warmtegeleider. Je kunt dus op een lager vuur koken én energie besparen. Bovendien is jouw pan sneller op temperatuur en zal voedsel gelijkmatiger garen.

4Een uitstekende antikleeflaag

Danzij de Thermolon keramische antikleeflaag bekom je een perfect bakresultaat met minder olie of boter. De etensresten komen gemakkelijk los en de pan is in een handomdraai weer gebruiksklaar. Verwijder met een zachte doek, wat afwasmiddel en water alle vuilresten. Hard schrobben is niet nodig!

5Groen van naam én van nature

Bij het productieproces van Thermolon wordt tijdens de uithardingsfase 60% minder CO2 uitgestoten in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Ontdek hier de producten van Greenpan op Niwzi:

 

prijs: < €159
prijs: < €3.5
prijs: < €3.5
prijs: < €79.9
prijs: < €8.9
prijs: < €99
prijs: < €54.9
prijs: < €109.99
prijs: < €59.99
prijs: < €119.99

Reageer