De Spirelli XL van GEFU is dé spiralizer die je nodig hebt

De Spirelli XL van GEFU is dé spiralizer die je nodig hebt

 

 

Een elegant design en hoogwaardige materialen worden gecombineerd met een hoge functionaliteit. De Spirelli XL spiralizer van GEFU transformeert zelfs de meest stevige groente zoals radijs, rode biet of aardappel in smakelijke spiraaltjes.

Een essential in de keuken

Je kent ‘m misschien van Sandra Bekkari – ze prijst de Spirelli XL namelijk regelmatig aan in haar VTM kooksessies. Kies tussen een breedte van 4.5 of 8 mm en snijd thuis de gewenste groentjes in heerlijke spiraaltjes.

Voorzien van een veilige grip, een gemakkelijk te gebruiken kuisborsteltje en een RVS uitvoering van het lemmet is de Spirelli XL een must-have voor elke thuiskok.

Ontdek ‘m nu op Niwzi.

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts