App van de maand: heerlijk authentiek eten met Flavr

App van de maand: heerlijk authentiek eten met Flavr

Eten wat de pot schaft bij de hobbykok uit de buurt? Dat is mogelijk met Flavr. Een heerlijk smakelijk alternatief voor pizza, frieten of kebab wanneer je eens geen tijd (of zin) hebt om te koken. Een start-up die wij bij Cuizine.be wel kunnen smaken!

Word zelf een mini-traiteur

Flavr is een online platform dat thuiskoks en amateur-chefs in contact brengt met hongerige mondjes uit de nabije omgeving. Laten bezorgen of zelf afhalen? Geen enkel probleem! Kom in contact met de persoon achter de culinaire creaties en ontdek nieuwe, exotische of traditionele recepten. Daarbij kun je zelf ook een centje bijverdienen als actieve kok op Flavr. Want huisbereid is altijd lekker!

Ontdek meer op flavr.be

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts