Fan van houten design? Dit is het Bugatti bestek in Maple & Mahogany

Fan van houten design? Dit is het Bugatti bestek in Maple & Mahogany

 

Het Pois en Zebra bestek van Bugatti krijgt elk een nieuw jasje: Maple en Mahogany zijn twee nieuwe uitvoeringen in een aantrekkelijk, houten design.

Voor een warme, eigentijdse tafeldekking

De kleuren Mahogany en Maple zijn speciaal in het leven geroepen voor de liefhebber van de warme, moderne esthetiek van hout. Zelfs in de tafeldekking. Zeg nu zelf – een cappuccino ziet er nog veel aantrekkelijker uit met het caramelkleurige Zebra mokkalepeltje. En de houtkleurige dotjes op de Pois bestekset zorgen voor een vrolijke, maar luxueuze touch aan het ontbijt.

Beide vervaardigd in 18/10 RVS zijn deze bestekken uitgerust van de Bugatti PROTECH SYSTEM technologie. Dit zorgt ervoor dat de kleuren ook na menige vaatwasbeurten mooi blijven.

Ontdek beide nieuwe lijnen nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts