Dit is de sfeervolle nieuwe uitvoering van het Falcon Deluxe gamma

Dit is de sfeervolle nieuwe uitvoering van het Falcon Deluxe gamma

 

Falcon steekt z’n semi-professionele Deluxe gamma in een nieuw jasje genaamd “Fawn”. Geïnspireerd op het feestmaal tijdens de eindejaarsfeesten zorgt deze mosterdgele uitvoering voor een serene en eigentijdse sfeer, met een knipoog naar vakmanschap en traditie.

De feestelijke sfeer van het eindejaar, elke dag opnieuw

Met deze nieuwe lijn nodigt Falcon de amateurkok uit om een royaal feestmaal te bereiden op z’n Falcon kookfornuis. De Deluxe 1092 is een klassieker die een resem aan kookmogelijkheden biedt. Zo maak je indruk op je gasten met traditionele gerechten, maar raak je evengoed geïnspireerd om je eigen versie van de klassieke kerststronk of hartige macarons te bereiden. Uitstekend keukengereedschap zet immers aan tot creatie van iets nieuws.

Ontdek de Britse kookfornuizenfabrikant Falcon nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts