De zomer tegemoet met de vrolijke Pronto lijn van Ekobo

De zomer tegemoet met de vrolijke Pronto lijn van Ekobo

The BIOBU [by EKOBO] Pronto lijn is alles wat je nodig hebt deze zomer! Ergonomische kommen en vergieten zorgen ervoor dat je moeiteloos fruit en salades aan je gasten kunt voorschotelen.

Van de keuken tot de eettafel

Onze favoriet is de veelzijdige grote kom. Een gemakkelijk vast te houden handvat dient ook als een giettuit om gemixte ingrediënten (zoals saus of deeg) te gieten. De moderne lijnen die Ekobo zo typeren zorgen ervoor dat je de de toebehoren zowel in de keuken kan gebruiken als op tafel presenteren.

De kleurrijke vergietlepel is trouwens ideaal voor het spoelen en bereiden van fruit en groente, denk maar aan bessen, tomaatjes of paddestoelen. Met het kleine haakje kun je de lepel laten rusten op een kom terwijl hij druipt.

Ontdek meer van onze Pronto Ekobo favorieten op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts