Eerste hulp bij een griezelige Halloween!

Eerste hulp bij een griezelige Halloween!

Kriebelt het bij jou ook zo om jouw omgeving op 31 oktober de stuipen op het lijf te jagen?  Of wil je een geldig excuus om een griezelfeestje te organiseren voor de kinderen?  Wij reiken jou graag de hulpmiddelen aan om deze Halloween extra spannend te maken (of om griezelfeestje te organiseren)!

Stap 1: mysterieuze drankjes

Presenteer een gifgroene of bloedrode limonadecocktail in een drankenkoeler of gebruik een pompoencocotte als punchbowl.  Veel spannender dan de flessen limonade gewoon op tafel te zetten, toch?

TIP: met munt- of rode vruchtensiroop geraak je al heel ver!

Stap 2: ijzingwekkende hapjes

Tijdens de herfstvakantie kan het weer wel eens tegenvallen en dan is Halloween is het geknipte moment om de kinderen aan het werk te zetten en ze de hapjes te laten klaarmaken.  Zoet of hartig, het maakt niet uit, want wie kan deze schrikwekkende figuurtjes weerstaan?

Stap 3: outfit en decoratie

Halloween is dé gelegenheid om eens all the way te gaan.  Je kan het niet gek genoeg bedenken, zolang het maar vreselijk angstaanjagend is!

 

Happy Halloween!Reageer

About The Author

Deze vrolijke spring-in-het-veld pluist als een echte speurneus de nieuwste producten uit. Taarten, koekjes en zoetigheid uit de oven toveren doet ze al sinds ze een tiener was. Ondertussen leerde ze ook de andere keukentoestellen te gebruiken om volledige gerechten op tafel te zetten.
 Na het werk vind je haar meestal druk bezig met alweer een nieuwe hobby, aan het sporten of aan het bijkletsen met de vriendinnen met een goed glas wijn in de hand.

Related posts