De Curver Decobin Slimbin Pedaalemmer is compact en ontzettend praktisch. Je opent de Slimbin heel geleidelijk met zijn brede pedaal. Met zijn ruime capaciteit en toch slanke design neemt hij weinig ruimte in beslag, en past hij net in die ene hoek!

Mooie look en erg onderhoudsvriendelijk
Deze solide afvalemmer van Curver is extra compact en heel stevig. Ze zijn verkrijgbaar in twet uitvoeringen: metaallook en zwart en in twee formaten: 25L en 40L. De pedaalemmer is eenvoudig te onderhouden met water en zeep, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over strepen of roest.

Handig in het gebruik
Daarnaast is de Decobin erg praktisch in het gebruik. Je opent de emmer heel gemakkelijk met het verstevigde brede pedaal, waarbij het deksel niet in een keer omhoog zal schieten: deze gaat heel geleidelijk omhoog. De vuilniszak hang je aan de ingebouwde scharnierbeugel. Ook wanneer de vuilniszak gevuld is blijft deze dus netjes hangen. De rubberen rand aan de bovenkant zorgt voor een optimale afsluiting van de emmer en voorkomt de verspreiding van nare geurtjes.

Ontdek hieronder alle modellen van deze Slimbin van Curver

 

Reageer