Easy Soup van Moulinex voor de allerlekkerste homemade soep!

Easy Soup van Moulinex voor de allerlekkerste homemade soep!

Geniet van huisgemaakte soep met de verwarmende Easy Soup blender!

U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om thuis heerlijke soep te maken. Dit 100% automatische toestel maakt u het leven makkelijker. Ga rustig zitten terwijl 1 van de 4 automatische Easy Soup bereidingsprogramma’s het werk doet en geniet van licht gebonden of fijn gemixte soep, compote en gemixte ingrediënten voor koude bereidingen.

Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel start u in twee klikken het gewenste programma. Uw soep is in een mum van tijd klaar.

De uiterst praktische Easy soup schakelt automatisch over op warm houden en houdt de soep op de juiste temperatuur. Reinigen is makkelijk dankzij het automatische schoonmaakprogramma. Bovendien hebt u met het bijgeleverde geïllustreerde receptenboekje met 30 originele en verrassende recepten nooit gebrek aan inspiratie.

Moulinex easy soup

 

Easy Soup

Blender
Moulinex

prijs: < €124.99Reageer

About The Author

Deze vrolijke spring-in-het-veld pluist als een echte speurneus de nieuwste producten uit. Taarten, koekjes en zoetigheid uit de oven toveren doet ze al sinds ze een tiener was. Ondertussen leerde ze ook de andere keukentoestellen te gebruiken om volledige gerechten op tafel te zetten.
 Na het werk vind je haar meestal druk bezig met alweer een nieuwe hobby, aan het sporten of aan het bijkletsen met de vriendinnen met een goed glas wijn in de hand.

Related posts