Dolce Gusto, intussen bekend om zijn leuke koffiemachines met een knipoog, brengt met hun ‘Drop’ een nieuw toestel uit. Het design van het toestel is geïnspireerd op de vorm van een druppel koffie. Dolce Gusto weet met dit toestel een onwaarschijnlijke eye-catcher te lanceren!

Naadloos design

Het eerste wat opvalt als je naar dit toestel kijkt, is het design. Dolce Gusto creëert een directe link tussen het toestel en het eindproduct. Het design is geïnspireerd op een druppel koffie die in de koffietas valt. Ook de naadloze lijnen en het verborgen waterreservoir maken het strakke design nog sterker. Via het touch screen stel moeiteloos de sterkte van je koffie in. Hoe meer streepjes, hoe sterker het aroma.

Of je nu zin hebt in een latte macchiato of een kopje thee, dit toestel kent geen grenzen. De Drop werkt met capsules waarmee je meer dan 30 verschillende soorten kopjes koffie, thee of chocolademelk kan maken.

Beschikbaar in rood, zwart en wit. Het grote gebruiksgemak en het leuke ontwerp maken van dit toestel een echte eye-catcher.