Deze handige Alessi flessenopener is van Belgische makelij

Deze handige Alessi flessenopener is van Belgische makelij

“Virgula Divina” is de Latijnse term voor de wichelroede, een historisch middel om water of verborgen schatten op te sporen. De Belgische ontwerper Frédéric Gooris heeft zich op dit concept geïnspireerd voor de Y-vormige flessenopener van Alessi.

Een moderne wichelroede

Een perfecte vorm krijgt een praktische functie: dankzij het soepele design is het eenvoudig om de flessendop los te maken, terwijl het zachte en natuurlijke uiteinde een comfortabele grip geeft. Het uiterst compacte formaat zorgt ervoor dat je de flessenopener steeds met je mee kan nemen, wat het ideaal maakt voor zowel professioneel gebruik als gebruik thuis.

Ontdek de leukste gadgets en het dichtste Alessi verkooppunt op Niwzi.

 

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts