Roken op het fornuis: dit is de rookset van Demeyere

Roken op het fornuis: dit is de rookset van Demeyere

Met de rookset van Demeyere beleef je een compleet nieuwe smaakervaring. Je strooit wat rookhout onderaan de schotel, plaatst er de accessoires boven, en legt vervolgens vis, vlees, zeevruchten, groente of gevogelte op het rooster om te roken.

Jouw favoriete bereidingen zelf roken

Met de rookset van Resto by Demeyere kun je warm roken en geniet je bij jou thuis zelf van de sappigste bereidingen. Jij bent zelf de chef. Bij het afnemen van het deksel komt wat rook en een heerlijk aroma vrij, gebruik de rookset dus best onder de afzuigkap. Wie een gezond maal op tafel wilt brengen kan de rookset tevens ook gebruiken als stomer.


Ontdek de rookset van Demeyere op Niwzi:

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts