De Multifunction Duraslide Ultra pan van Demeyere heeft alles in huis

De Multifunction Duraslide Ultra pan van Demeyere heeft alles in huis

 

 

Het is bijna tijd voor een zomerse paella, of wat dacht je van een smakelijke tarte tatin? De Multifunction Duraslide Ultra pan van Demeyere verleent zich er uitstekend toe. Het is dé uitgelezen pan om voedingsmiddelen eerst aan te kleuren op de pan om het gerechtje nadien verder te laten garen in de oven.

De meest multifunctionele pan

Dankzij het 7-lagenmateriaal tot aan de rand is er een ideale warmtespreiding. Zo worden de gebakken voedingsmiddelen op de juiste wijze gegaard. De twee korte RVS handgrepen hebben een plaatsbesparende functie: zowel op het vuur als in de oven of in de kast. Tot slot is er ook de gebruiksvriendelijke Duraslide Ultra antikleeflaag die van deze Demeyere Duraslide Ultra pan een ware alleskunner maakt. De Multifunction heeft z’n naam zeker niet gestolen!

Ontdek de Demeyere Duraslide Ultra nu op Niwzi:Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts