De nieuwe espressomachine van De’Longhi heet PrimaDonna S Evo

De nieuwe espressomachine van De’Longhi heet PrimaDonna S Evo

De nieuwste telg van de De’Longhi familie is een technologisch hoogstandje en voorziet in een breed assortiment aan koffiebereidingen: van cappuccino en latte macchiato, tot espresso en warme melk. Het toestel is volledig in te stellen naar persoonlijke voorkeuren voor het meest functionele gebruiksgemak. Dit complete toestel is dus een onmisbaar item in de keuken van ieder gezin.

Haal de barista in je naar boven

Een heerlijke koffiesmaak is het resultaat van drie fundamentele elementen: de bitterheid, zuurheid en zoetheid.

Dankzij deze volautomatische espressomachine kan je jouw favoriete recept opslaan en bereiden met één druk op de knop. Zo stel je gemakkelijk de hoeveelheid koffie, water en melk in. Maar liefst zes verschillende profielen zijn beschikbaar op de PrimaDonna S Evo zodat ieder lid van de familie zijn persoonlijk profiel heeft!

Melk op de perfecte temperatuur

Geen gedoe met melkschuimers, koude kopjes of lauwe melk in je latte en cappuccino. Het apparaat kent een dubbelwandig thermo melkreservoir om de melk langer koud te houden. Door middel van het LatteCrema Systeem wordt de perfecte melkschuimlaag op de juiste temperatuur gemaakt. De Real AutoClean toets zorgt automatisch voor het reinigen van het melkreservoir. Easy does it!

Met de tijd mee door middel van de Coffee Link App

Om het apparaat heel eenvoudig op afstand te kunnen bedienen, heeft De’Longhi een app ontwikkeld waarmee de PrimaDonna S Evo via bluetooth in verbinding staat met een smartphone. Door middel van deze Real Time connectie kan er ontdekt worden hoe de speciale functies van het apparaat optimaal gebruikt kunnen worden voor de perfecte koffiebereiding en smaak. Via de applicatie kunnen er ook onderhoudsadviezen en gebruikersstatistieken gelezen worden.

 Reageer

About The Author

Deze vrolijke spring-in-het-veld pluist als een echte speurneus de nieuwste producten uit. Taarten, koekjes en zoetigheid uit de oven toveren doet ze al sinds ze een tiener was. Ondertussen leerde ze ook de andere keukentoestellen te gebruiken om volledige gerechten op tafel te zetten.
 Na het werk vind je haar meestal druk bezig met alweer een nieuwe hobby, aan het sporten of aan het bijkletsen met de vriendinnen met een goed glas wijn in de hand.

Related posts