De high speed blender van Moulinex haalt alles uit groenten en fruit!

De high speed blender van Moulinex haalt alles uit groenten en fruit!

De high speed blender van Moulinex is uitgerust met Tripl’Ax-technologie : een systeem waarbij 6 messen inroestvrij staal maar liefst 3 complementaire acties uitvoeren voor de ultieme blending ! De robuuste 1500 W-motor drijft de messen tot een snelheid van meer dan 460 km per uur. Deze ultrakrachtige blender kan alle soorten groenten en fruit de baas. Bovendien beschikt hij over een crushfunctie voor ijs, zodat hij ook bij fans van cocktails in de smaak valt.

De 6 automatische programma’s laten je toe een lange lijst recepten klaar te maken, in zowel trage modus (voor smoothies, gecrushed ijs, warme soep) als met snelle bewegingen van de messen (voor bijvoorbeeld sorbets en noten).

De ultraresistente beker in Tritan met een volume van 2 liter is onbreekbaar, houdt geen geurtjes vast en bevat geen bisfenol. Het toestel beschikt ook over een stamper om zelfs de dikste bereidingen fijn te malen en te mixen. Het digitale scherm is intuïtief en makkelijk in gebruik.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts