Culinaire multitasking met AEG MaxiSense kookplaat

Culinaire multitasking met AEG MaxiSense kookplaat

De reeds succesvolle MaxiSense-reeks van AEG wordt uitgebreid met een aantal nieuwe inductiekookplaten. Nog beter dankzij de grotere flexibiliteit en een superieur vermogen!

Multitasken wordt piece of cake

Een hele menu bereiden is soms een hele karwei. De aardappelen mogen niet te hard zijn, het vlees niet overgaar en de groenten niet plat gekookt. Dat vergt heel wat planning en is niet voor iedereen even gemakkelijk. Culinaire multitasking wordt stukken makkelijker gemaakt met de MaxiSense Combi van AEG. Een kookplaat met een perfecte voeling waar de potten en pannen staan. Plaats het kookgerei waar je maar wil. De kookplaat doet de rest!

Splitfunctie – een pan: twee temperaturen

Op het grote FreeZone-inductiekookvlak kan je tot drie potten en pannen tegelijkertijd gebruiken. Bovendien kan je voor elke pot de temperatuur elk afzonderlijk instellen. Maak geen compromissen als het op koken aankomt! De unieke splitfunctie maakt dat er twee verschillende kooktemperaturen kunnen ingesteld worden voor dezelfde pan. Zo kan je vooraan in de pan je steak bakken en achteraan de groentjes lichtjes krokant bakken. Handig toch?

Via een nieuwe kleurendisplay biedt het een constant en gedetailleerd overzicht van elke pan. Zo heb je het volledige kookproces onder controle. Een opteltimer toont hoelang een bereiding al aan het koken is. Bovendien kan je op het display gemakkelijk door menu’s bladeren om bijkomende instellingen en functies te raadplegen.

Prijzen: vanaf 1399,99 tot 2599,99 afhankelijk van type en grootte.

Klik hier om producten in te laden

 Reageer

About The Author

Related posts