Samen bakken tijdens de paasvakantie met de Crep Party Colormania

Samen bakken tijdens de paasvakantie met de Crep Party Colormania

De paasvakantie betekent ongetwijfeld een paar daagjes quality time met de familie. De leukste en lekkerste manier om samen tijd door te brengen? Gezellig kokerellen in de keuken! Het hoeft uiteraard niet altijd veel tijd en energie te kosten. Wat dacht je van pannenkoeken maken met de Crep Party Colormania van Tefal?

Steeds een perfecte pannenkoek

Met de Crep Party bak je tegelijkertijd 6 pannenkoeken: perfect gaar en steeds de ideale vorm. De machine komt met een handige pollepel en 6 spateltjes. Zo kun je de Crep Party Colormania op tafel zetten en iedereen z’n eigen pannenkoek laten bereiden à la minute. De thermoplastische randen zorgen ervoor dat kinderen hun vingers niet kunnen verbranden. De anti-aanbaklaag zorgt er dan weer voor dat de pannenkoek moeiteloos op het bord glijdt. Nog enkel wat suiker, ijs of vers fruit als topping – et voilà!

Ontdek Tefal nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts